A növényi étrenden élők egyéni történetei.

(a bejegyzést folyamtosan update-elni fogom)

Ennek a bejegyzésemnek a kizárólagos információ átadás a célja. Tisztában vagyok vele, hogy sokan  alaptalanul csupán egy egészségtelen divathóbortként gondolnak a veganizmusra. Tény és való, hogy az utóbbi években  egy egyre erősödő lökéshullámot kapott/kap a veganizmus, aminek nyomán napról-napra egyre többen állnak át a növényi táplálkozásra, ha nem is a vegán életmódra.
A kettő korán sem ugyanaz!
Röviden, mi  vegánok elutasítjuk az állatok/állati eredetű termékek fogyasztását/használatát, ami a táplálkozáson kívül kiterjed az életünk minden területére. Nem vásárolunk állati eredetű, és/vagy az állatok kihasználását támogató termékeket semmilyen célból. Kerüljük az állatokon tesztelt árut. Nem holmi haszonforrásként tekintünk az állatokra, hanem érző lényként, akiknek ugyan úgy kijár a szabad élet, mint mindannyiunknak. 

Most pedig szeretnék megosztani Veletek valós történeteket magyar vegánok tollából az életmódváltásukkal összefüggő testi-lelki benyomásaikról, változásaikról, átalakulásukról, esetleges betegségekből való felépülésükről

Mező Borka Útja a vegánság felé

Hajdu Ferenc története

Varga-Tímár Melinda tollából

Vadász Mária Magdolna utazása

Resán Renáta Zita irománya

Pál Enikő átváltozása

Dezső Kármen sztorija 

Dettre Imola átalakulása

Rien Rien ébredése

Sass Amy életmód váltása

Busi Gabriella üzenete

Németh Kata írása

Széll István átformálódása



11892065_894989833908582_6029001956401668969_n.jpg